Acceptarea utilizarii termenilor

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.mbhfitness.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii si Conditiile care urmeaza.

Protectia proprietatii intelectuale & copyright

Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale din acest website si din materialele din acesta sau accesibile prin acesta apartin Dens Distribution SRL sau licentelor sale. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website).

www.mbhfitness.ro si logo-ul MBH Fitness sunt marci inregistrate ce apartin Dens Distribution SRL si nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse in niciun fel fara acordul scris al Dens Distribution SRL.

Pentru aceste scopuri “Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale” includ urmatoarele (oriunde si oricand apar si pentru intregul termen al acestora): orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, nume de serviciu, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how, secrete de munca si alte informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente in orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale (caz in care sunt sau nu inregistrate sau inregistrabile) si inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Date cu caracter personal

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa intre in baza de date a Dens Distribution SRL si ca Dens Distribution SRL sa prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Dens Distribution SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Trimiterea unei solicitari pe site-ul www.mbhfitness.ro  reprezinta acordul ca Dens Distribution SRL sa contacteze clientii, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Modificari ale website-ului, software-ului si ale serviciilor

Dens Distribution SRL isi rezerva dreptul de a:

  • modifica sau sterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca Dens Distribution SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
  • modifica, sterge sau intrerupe orice software, serviciu sau promotie (inclusiv dar fara a se limita la orice preverderi, parti, licente, preturi) asa cum sunt promovate pe acest website in orice moment, fara a anunta, iar dvs. acceptati faptul ca Dens Distribution SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
  • modifica sau intrerupe orice voucher promotional de reducere sau cod de cupon de reducere in orice moment cu anunt prealabil, iar dvs. acceptati faptul ca Dens Distribution SRL nu este responsabila pentru asemenea modificari sau stergeri.
  • modifica aceasta intelegere in orice moment, iar continuarea utilizarii website-ului de catre dvs. dupa aceste schimbari se va supune acceptarii acestor modificari de catre dvs.
  • pastra informatiile personale pentru utilizarea de catre terti, daca permiteti folosirea sistemului de cookies.

Link-uri catre website-urile tertilor

Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar dvs. luati la cunostinta acest fapt si sunteti constienti de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

Limitarea raspunderii

Website-ul este distribuit pe baza “asa cum este” si “disponibil” fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, fitness pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

In limita impusa de lege, Dens Distribution SRL nu va fi trasa la raspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), ce rezulta din sau in legatura cu folosirea website-ului.

Dens Distribution SRL nu ofera nicio garantie ca functionarea website-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti Dens Distribution SRL si angajatii si agentii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva Dens Distribution SRL aparute din orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti Dens Distribution SRL si angajatii si agentii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva Dens Distribution SRL aparute din orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.Sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti Dens Distribution SRL si angajatii si agentii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva Dens Distribution SRL aparute din orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarea acestui website.

Anulare

In cazul in care oricare dintre prevederile acestei intelegeri sunt declarate, de catre orice autoritate juridica sau de o alta competenta, nule, anulabile, ilegale sau nonexecutabile in vreun fel sau indicative de orice alt fel, ce sunt primite de dvs. sau de noi din partea unei autoritati competente, vom modifica acea prevedere intr-o maniera rezonabila de asa natura astfel incat sa se conformeze intentiilor partilor fara a intra in ilegalitate sau, la discretia noastra, prevederile in cauza pot fi scoase din aceasta intelegere, iar prevederile ramase in aceasta intelegere raman in vigoare

Legi aplicabile si dispute

Aceasta intelegere si toate cele ce rezulta din ea sunt guvernate de si formulate in acord cu legea din Romania ale carei curti au jurisdictie exclusiva asupra tuturor disputelor ce rezulta din aceasta intelegere, iar dvs. sunteti de acord ca locul de punere in practica al acestei intelegeri este Romania.

Titluri

Titlurile sunt incluse in aceasta intelegere pentru convenienta si nu vor afecta intelegerea acesteia.

Intelegerea completa

Acesti termeni si aceste conditii impreuna cu alte documente la care se face referinta expres in intelegere includ intreaga intelegere dintre noi in legatura cu subiectul exprimat si inlocuiesc orice intelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: intre noi si acele aspecte. Orice explicatie orala sau informare orala data de vreuna dintre cele doua parti nu poate altera interpretarea termenilor si a conditiilor. Prin acceptarea termenilor si conditiilor, nu v-ati bazat pe o alta reprezentare decat cea stipulata in aceasta intelegere si sunteti de acord ca nu veti avea nicio cale de atac cu privire la orice falsa reprezentare ce nu a fost  exprimata expres in aceasta intelegere.